Zo werkt Volleybal Brabant

Resultaten en beelden

iPad geeft inzicht

Wij delen het seizoen in blokken waar in elk blok een specifiek onderdeel centraal staat. Ieder seizoen hebben we drie meetmomenten en twee beeldopname momenten. In deze beeldopnames worden iedere keer dezelfde basistechnieken opgenomen.

De resultaten en beelden worden aan het eind van het seizoen besproken met de speler in bijzijn van hun ouder(s). Door het jaar heen gebruiken we de iPad in de training om via beelden meer inzicht te geven bij de speler.

Materialen

Zeer gevarieerde trainingen

In onze trainingen gebruiken wij veel verschillend materiaal en machines. We zijn de trotse bezitters van de Accuspike en een unieke volleybalmachine. Hierdoor zijn onze trainingen zeer gevarieerd en kunnen we goed differentiëren op ieder niveau van de spelers.

Een vast onderdeel van de trainingen is het lopen van speedladders en de ontwikkeling van de 'core and stability' bij de speler.

Teamuitjes en andere activiteiten

Meer dan alleen trainen

In onze trainingen gebruiken wij veel verschillend materiaal en machines. Vast onderdeel in de trainingen het lopen van de ladders en het trainen van de 'core'. Twee keer per jaar nemen we deel aan de TopSportdag (winter- en zomereditie).

Verder bezoeken we regelmatig in groepen nationale en internationale wedstrijden en plannen we vaak teamuitjes om onze toernooien heen. We zijn een volleybalschool die meer doen dan alleen trainen in de zaal!

Contact

Starten bij Volleybal Brabant?

Heb je nog vragen, opmerkingen of zou je graag willen starten bij Volleybal Brabant? Neem dan gerust contact met ons op. Via het contactformulier stuur je eenvoudig een e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook.

Kom in contact