Regine Bressers

TOP-sportdag

Tijdens deze sportdag zullen talentvolle sporters uit verschillende takken sport, ervaren onder begeleiding van topsportcoaches, hoe het is om een andere sport te beoefenen. Dit omdat het in eerste plaats vooral heel erg leuk is voor de sporters! Daarnaast doen we dit omdat er recent steeds meer bewijs opduikt dat het voor talentvolle sporters beter is om veelzijdig te bewegen. De kans op sportief succes op de langere termijn vergroot als we verschillende sportbewegingen doen tijdens trainingen. Tijdens deze dag gaan we de volgende sporten beoefenen; basketball, rugby, atletiek, kickboksen, grondvormen van bewegen en natuurlijk volleyballen. Daarnaast zullen er twee sprekers komen, een inspiratiesessie met Austin Smith en mental coaching van Gijs van Helvoort.

Kortom een mooi en leerzaam evenement waar Volleybal Brabant graag aan deelneemt! We wensen de sporters veel plezier en succes.

Contact

Starten bij Volleybal Brabant?

Heb je nog vragen, opmerkingen of zou je graag willen starten bij Volleybal Brabant? Neem dan gerust contact met ons op. Via het contactformulier stuur je eenvoudig een e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook.

Kom in contact