Marlijn

Steengoedcup 2014-2

Ondanks dat het weer tegenviel, startte we de dag goed met een drie-nulletje winst. Iedereen moest in het begin nog aan elkaar wennen, maar verder in de wedstrijd werd het allemaal wel duidelijk. Zou Demi toch nog ooit libero worden?
De rest van de dag verliep wel goed. We hebben nog wel wat setjes gepakt alleen was het niet genoeg om in de poule van plaats 5 tot 8 te komen. We waren slechtste 3e. Toen we dat hoorden, moesten we de volgende dag iets meer power gebruiken. We hebben met heel het team in de kleedkamer besproken wat beter moest en wat we al goed deden.
Hierdoor speelde we de tweede dag beter. We werkte harder en hebben  veel meer tegenstand geboden. De eerste wedstrijd tegen Odi ging dan ook meteen goed, een drie-nulletje winst! Deze winst hadden we hard nodig!  We zaten in een positieve flow en gingen zo ook de tweede wedstrijd in. Iedereen werkte hard en hield zich aan de opdrachten. We gingen voor de negende plek ! Helaas kwamen we even in een dipje in de tweede set en hebben we de wedstrijd afgegeven aan de tegenstander. Misschien dachten we er toch iets te gemakkelijk over.

Na 2 lange dagen was ons toernooi over, maar de jongens van Volleybal Brabant niet. De jongens hadden het wel voor mekaar gekregen om dan toch eindelijk in de finale te staan! Helaas was Mendo Booischot ietsjes sterker, waardoor Volleybal Brabant als 2 eindigde. Wel goed gedaan jongens!!!!
Na deze finalewedstrijd was ook de prijsuitreiking. Hier kregen we te horen dat we als 10e zijn geëindigd. Toch nog een goede prestatie voor een team dat nooit met elkaar speelt!

Contact

Starten bij Volleybal Brabant?

Heb je nog vragen, opmerkingen of zou je graag willen starten bij Volleybal Brabant? Neem dan gerust contact met ons op. Via het contactformulier stuur je eenvoudig een e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook.

Kom in contact