Eline & Senne

Steengoed Cup 2018

In de eerste wedstrijd hadden we moeite met communiceren, omdat we voor het toernooi nog niet zoveel in teamverband hadden gespeeld. Deze wedstrijd hebben we dan ook verloren.

In de loop van de dag werden we communicatief beter en zo kwamen er ook gewonnen wedstrijden op onze naam te staan. De wedstrijden waren heel leerzaam en leuk. Tussen de wedstrijden hebben we met het gehele team beelden teruggekeken om zo te leren van onze fouten.

Na het avondeten in de sporthal zijn we naar het internaat gelopen waar we sliepen. 's-Avonds hebben we daar een hele gezellige en leerzame avond gehad, waarin we veel hebben gelachen, spelletjes hebben gespeeld en de dag hebben geëvalueerd.

Zaterdagochtend moesten we al vroeg opstaan om weer terug te wandelen naar de Steengoed Arena, waar ons ontbijt klaar stond. Al vlug stond onze eerste wedstrijd van die dag op het programma. Deze dag hebben we de goede ontwikkeling van de eerste dag kunnen voortzetten. Met hier en daar nog wisselend spel, hebben we beide wedstrijden gewonnen en heeft de evaluatie van de avond ervoor dus zin gehad! Na onze wedstrijden hebben we gekeken naar de dames- en herenfinale.

Na de prijsuitreiking, waar Kyra ook nog genomineerd werd voor MVP,  is iedereen met een tevreden 5e plaats naar huis gegaan.

Al met al hebben we twee hele leuke dagen gehad in België en was dit een geslaagd toernooi. HUTS!!! Tot volgend jaar:)

groetjes Eline en Senne

Contact

Starten bij Volleybal Brabant?

Heb je nog vragen, opmerkingen of zou je graag willen starten bij Volleybal Brabant? Neem dan gerust contact met ons op. Via het contactformulier stuur je eenvoudig een e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook.

Kom in contact