Kaya

Steengoed Cup 2015

We verloren alle 4 de wedstrijden en gingen steeds minder enthousiast spelen, en zijn dan ook als laatste 3 in de poule geëindigd. Ondanks dat hebben we zeker ook hele mooie en goede dingen laten zien van onszelf!

Toen de wedstrijden afgelopen waren, hebben wij in de kleedkamer een teambespreking gehad. We hebben de goede en slechte dingen besproken, maar vooral gekeken naar wat we anders en beter zou kunnen gaan doen. Dit hebben wij 's avonds bij ons slaapverblijf nog besproken met Ger, Regine en Maarten.


De volgende dag waren we al vroeg weer aan de bak met onze laatste 2 wedstrijden. We hadden een goede instelling en hebben een stuk beter en rustiger gespeeld dan de dag ervoor. Ook al waren we heel dichtbij om een setje te pakken, hebben we helaas ook de tweede dag de wedstrijden verloren. We waren enthousiaster en hebben nog veel meer mooie dingen laten zien dan de eerste dag.
Na onze wedstrijden hebben we een nabespreking gehad en zijn wij naar de finales gaan kijken. De jongens en meisjes van Mendo Booischot hebben WVV in de finales verslagen en zijn 1e geëindigd.
Ondanks dat wijzelf  laatste van de meisjes zijn geëindigd, hebben we twee super gezellige en vooral leerzame dagen gehad!

Contact

Starten bij Volleybal Brabant?

Heb je nog vragen, opmerkingen of zou je graag willen starten bij Volleybal Brabant? Neem dan gerust contact met ons op. Via het contactformulier stuur je eenvoudig een e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook.

Kom in contact