Kyra

Geslaagd Fixit Jeugdcup 2018

MEIDEN U15

Dag 1

Om 10:00 uur begon de eerste wedstrijd met ons team (Anne, Femke, Senne, Eline, Isa, Robine en ik) met als coach Patricia en Robine(die geblesseerd was). Die wedstrijd hebben  we met 2-0 verloren. De tweede wedstrijd ging het al een stuk beter 1-1. De derde wedstrijd hebben we met 2-0 gewonnen! We hebben allemaal yellen bedacht die we tijdens de wedstrijden goed lieten horen. De laatste wedstrijd van deze dag hebben we gewonnen met 2-0! We waren helemaal kapot! In de avond van de eerste dag  hebben  we met z'n alle een heerlijke BBQ gehad. Daarna gingen we naar de slaapplaats waar we heerlijk VROEG zijn gaan slapen J

Dag 2

Na een lekker ontbijtje zijn we weer naar de sporthal gebracht waar we om 10:00 uur onze eerste wedstrijd  1-1 gelijk hebben gespeeld. De tweede wedstrijd 2-0 verloren. De derde wedstrijd die hebben we met 2-0 gewonnen. En de vierde wedstrijd hebben we ook met 2-0 gewonnen, de sfeer die zat er goed in met nog meer yells die we in de kleedkamer hadden verzonnen. De laatste wedstrijd hebben we ook weer met 2-0 gewonnen. Met als resultaat de 4de  plaats!!

Het is een super gezellig, enthousiast,  sportief, gedreven team, en de coaches niet vergeten die waren GEWELDIG!!

Zelf vind het een super leuke ervaring om nooit te vergeten en heb er  heel veel van geleerd!

Nu al zin in volgend jaar !!!

Sportieve groetjes: Fee SmitsMEIDEN U19

Ook dit jaar hebben we weer meegedaan met het Fixit Jeugdcup toernooi. We zijn met 4 teams gegaan. Ik zat in het U19 team. We moesten de eerste dag vroeg op om naar België te gaan. Eenmaal in de zaal begon de eerste wedstrijd tegen Mavo. Deze hadden we gelijk gewonnen maar we moesten wel nog aan elkaar wennen. De tweede wedstrijd moesten we tegen het andere Volleybal Brabant team. Ook deze hebben  we weer gewonnen, hier was ons spel al beter. Hierna kregen  we een heerlijke lunch om goed voorbereid de wedstrijd te spelen tegen selectieteam Almere. Ook deze wedstrijd hebben we met winst afgesloten! De laatste wedstrijd van de dag moesten we tegen Elburg. Dit was de lastigste wedstrijd van de dag, maar alsnog hebben we gewonnen. Na de wedstrijden hadden we een barbecue met alle deelnemers . In de avond gingen we naar de slaapplek waar we kaartspellen deden en gezellig konden praten. Iedereen ging naar bed. De volgende dag werden we weer vroeg wakker en na een ontbijtje gingen we naar de sportzaal. We hebben vervolgens weer hetzelfde wedstrijdschema gehad en weer alles gewonnen. Aan het einde van de dag was er een prijsuitreiking. Wij kregen de eerste prijs en volleybal Brabant U17 werd derde! Ik vond het twee heel leuke en vooral leerzame dagen.

Groetjes Kyra

Contact

Starten bij Volleybal Brabant?

Heb je nog vragen, opmerkingen of zou je graag willen starten bij Volleybal Brabant? Neem dan gerust contact met ons op. Via het contactformulier stuur je eenvoudig een e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook.

Kom in contact