Inloggen

Trainingstijden

 • dinsdag
  16.30-19.30
 • donderdag
  16.30-19.30
 • vrijdag
  16.30-19.30
 • zondag
  9.30-12.00
 • zondag (divisie dames)
  12.00-14.00
 • zondag (divisie heren)
  14.00-16.00

Sponsors

Welkom op de website van Volleybal Brabant

Heb je volleybaltalent en wil je dat talent verder ontwikkelen?
Dan is het volleybal Brabant iets voor jou!

Bekijk voor alle informatie over onze organisatie en ons aanbod deze website. Mocht u op zoek zijn naar extra informatie of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Een geslaagd Krimpentoernooi voor de dames

Afgelopen paasweekend heeft ons damesteam het goed gedaan op het Krimpen paastoernooi! We zijn als zesde geëindigd, een goede prestatie voor een jong team. Dit seizoen zijn de dames sterk gegroeid en dat was te zien. Ze hebben mooie wedstrijden gespeeld. Met als topper 1-1 tegen Nesselande, één van de finalisten!

Naast volleyballen hebben we met elkaar ook veel plezier gehad. Zaterdag was er een geslaagd feest in Sportcafe de Boog. Zondag hebben de dames Rotterdam onveilig gemaakt met "Wie is de mol? ". (bedankt Salina en Marlijn). Een zeer geslaagd toernooi voor zowel het team als de begeleiding.

Zoeken

Contact

Door het versturen van onderstaand contactformulier bevestig ik dat ik op de hoogte ben van de privacyverklaring van Volleybal Brabant en dat ik ga akkoord ben met het verwerken van onderstaande persoonlijke gegevens door Volleybal Brabant.

Voer uw naam in aub
Voer uw telefoonnummer in aub
Voer uw email in aub Uw email is niet geldig
Voer aub uw bericht in