Inloggen

Trainingstijden

 • dinsdag
  16.30-19.30
 • donderdag
  16.30-19.30
 • vrijdag
  16.30-19.30
 • zondag
  9.30-12.00
 • zondag (divisie dames)
  12.00-14.00
 • zondag (divisie heren)
  14.00-16.00

Sponsors

Welkom op de website van Volleybal Brabant

Heb je volleybaltalent en wil je dat talent verder ontwikkelen?
Dan is het volleybal Brabant iets voor jou!

Bekijk voor alle informatie over onze organisatie en ons aanbod deze website. Mocht u op zoek zijn naar extra informatie of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Steengoedcup 2014

Ondanks dat het weer tegenviel, startte we de dag goed met een drie-nulletje winst. Iedereen moest in het begin nog aan elkaar wennen, maar verder in de wedstrijd werd het allemaal wel duidelijk. Zou Demi toch nog ooit libero worden?
De rest van de dag verliep wel goed. We hebben nog wel wat setjes gepakt alleen was het niet genoeg om in de poule van plaats 5 tot 8 te komen. We waren slechtste 3e. Toen we dat hoorden, moesten we de volgende dag iets meer power gebruiken. We hebben met heel het team in de kleedkamer besproken wat beter moest en wat we al goed deden.
Hierdoor speelde we de tweede dag beter. We werkte harder en hebben  veel meer tegenstand geboden. De eerste wedstrijd tegen Odi ging dan ook meteen goed, een drie-nulletje winst! Deze winst hadden we hard nodig!  We zaten in een positieve flow en gingen zo ook de tweede wedstrijd in. Iedereen werkte hard en hield zich aan de opdrachten. We gingen voor de negende plek ! Helaas kwamen we even in een dipje in de tweede set en hebben we de wedstrijd afgegeven aan de tegenstander. Misschien dachten we er toch iets te gemakkelijk over.

Na 2 lange dagen was ons toernooi over, maar de jongens van Volleybal Brabant niet. De jongens hadden het wel voor mekaar gekregen om dan toch eindelijk in de finale te staan! Helaas was Mendo Booischot ietsjes sterker, waardoor Volleybal Brabant als 2 eindigde. Wel goed gedaan jongens!!!!
Na deze finalewedstrijd was ook de prijsuitreiking. Hier kregen we te horen dat we als 10e zijn geëindigd. Toch nog een goede prestatie voor een team dat nooit met elkaar speelt!

Zoeken

Contact

Door het versturen van onderstaand contactformulier bevestig ik dat ik op de hoogte ben van de privacyverklaring van Volleybal Brabant en dat ik ga akkoord ben met het verwerken van onderstaande persoonlijke gegevens door Volleybal Brabant.

Voer uw naam in aub
Voer uw telefoonnummer in aub
Voer uw email in aub Uw email is niet geldig
Voer aub uw bericht in