Inloggen

Trainingstijden

 • dinsdag
  16.30-19.30
 • donderdag
  16.30-19.30
 • vrijdag
  16.30-19.30
 • zondag
  9.30-12.00
 • zondag (divisie dames)
  12.00-14.00
 • zondag (divisie heren)
  14.00-16.00

Sponsors

Welkom op de website van Volleybal Brabant

Heb je volleybaltalent en wil je dat talent verder ontwikkelen?
Dan is het volleybal Brabant iets voor jou!

Bekijk voor alle informatie over onze organisatie en ons aanbod deze website. Mocht u op zoek zijn naar extra informatie of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Steengoedcup 2014

De eerste wedstrijd was tegen Mendo Booischot. Het was nogal een uuhm ja, harde wedstrijd met veel punten (voor te tegenstander). De 15-0 zal voorlopig nog onthouden worden. Na een ERG, ERG GOED overleg na de wedstrijd gingen we er vol tegen aan. Laten we de eerste wedstrijd maar beschouwen als een extra goede warming-up. Na de warming-up hebben we namelijk alles gewonnen. Na het ‘verrukkelijke’ avond eten met heerlijk sappige kip konden we rustig aan het toppunt van het toernooi beginnen. De spelletjes avond! Deze spelletjes avond was een groot succes en iedereen deed enthousiast mee!
Na deze top avond gingen we naar onze ‘warmen kamers’ om daar lekker te slapen.
Daar zaten we dan, lekker te ontbijten. Iedereen was jaloers op onze tafel omdat daar 2 goden op lagen. Een god hete Pindakaas en da andere Vlokken.
Na dit heerlijke ontbijt konden we er weer vol tegenaan!
Ook deze dag ging goed we wonnen veel en het drong steeds meer door dat we misschien we die finale plaats konden bereiken. Het enige wat we nog moesten doen was Noliko zelf verslaan. Makkelijker gezegd dan gedaan want dat was een erg moeilijke wedstrijd. Vol met spanning en actie, maar omdat wij een echt team zijn en omdat onze coach ons het vertrouwen gaf te winnen maakten we het waar. Eindelijk na al die jaren stonden we in die finale. En jawel onze tegenstander was Mendo Booischot, dit beloofd een spannende finale te worden.
Helaas was deze spannende finale toch niet zo spannend. We verloren met 3-0 maar dit kwam niet omdat wij slecht speelden maar omdat de tegenstander gewoon beter was.
Tot slot wil ik Ger, Regine, Madelon en alle ouders nog hartelijk bedanken.
Ik vind dat we heel wat bereikt hebben en had ook niet verwacht dat we die finale plek konden halen!

Zoeken

Contact

Door het versturen van onderstaand contactformulier bevestig ik dat ik op de hoogte ben van de privacyverklaring van Volleybal Brabant en dat ik ga akkoord ben met het verwerken van onderstaande persoonlijke gegevens door Volleybal Brabant.

Voer uw naam in aub
Voer uw telefoonnummer in aub
Voer uw email in aub Uw email is niet geldig
Voer aub uw bericht in