Inloggen

Trainingstijden

 • dinsdag
  16.30-19.30
 • donderdag
  16.30-19.30
 • vrijdag
  16.30-19.30
 • zondag
  9.30-12.00
 • zondag (divisie dames)
  12.00-14.00
 • zondag (divisie heren)
  14.00-16.00

Sponsors

Welkom op de website van Volleybal Brabant

Heb je volleybaltalent en wil je dat talent verder ontwikkelen?
Dan is het volleybal Brabant iets voor jou!

Bekijk voor alle informatie over onze organisatie en ons aanbod deze website. Mocht u op zoek zijn naar extra informatie of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Fixit 2019

Begin mei hebben we meegedaan aan de "Fixit Volley Jeugdcup" in Wuustwezel/ Kalmthout. Voor Volleybal Brabant een jubileum, voor de vijfde keer reisden we af naar België, waar we ieder jaar een goed georganiseerd toernooi kunnen spelen! 

Met een gemiddelde leeftijd van 15 jaar hebben de meiden gespeeld in de hoogste poule U19, waar we na twee dagen volleybal als vierde zijn geëindigd. Naast deze teamprestatie is Kyra uitgeroepen tot MVP van het toernooi. Een mooie individuele prijs voor haar, waar we als Volleybal Brabant trots op zijn, proficiat Kyra!

 

Naast de enthousiaste groep speelsters, mogen we elke keer rekenen op een grote groep ouders die ons komen aanmoedigen. Super dat jullie er iedere keer weer bij zijn!

Komend seizoen gaan we met de nieuwe (jongere) lichting ook hard trainen om volgend jaar weer met meerdere teams deel te nemen aan Fixit Jeugdcup 2020 op 9 en 10 mei! 

Zoeken

Contact

Door het versturen van onderstaand contactformulier bevestig ik dat ik op de hoogte ben van de privacyverklaring van Volleybal Brabant en dat ik ga akkoord ben met het verwerken van onderstaande persoonlijke gegevens door Volleybal Brabant.

Voer uw naam in aub
Voer uw telefoonnummer in aub
Voer uw email in aub Uw email is niet geldig
Voer aub uw bericht in